Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Пам’ять серця жива

    У рамках реалізації в регіоні завдань Президента України щодо вшанування та державної підтримки ветеранів війни, нинішніх захисників Вітчизни, а також патріотичного виховання підростаючого покоління 20 лютого на базі Богодухівського колегіуму №2 був відбувся патріотичний вечір «Пам’ять серця» за участю першого заступника голови райдержадміністрації О.В. Сизоненко.

    Гостем заходу став учасник бойових дій в Республіці Афганістан, підполковник авіації у відставці Масюк В’ячеслав Олександрович.

    Захоплюючою була розповідь В’ячеслава Олександровича про роки служби в Афганістані, про тих, з ким довелося виконувати інтернаціональний обов’язок.

    Учасники заходу переглянули документальний фільм про події в Афганістані, вшанували пам’ять полеглих у тій далекій війні, засвітили свічку пам’яті.
    «Сьогодні ми вшановуємо пам'ять тих, хто поміг в афганських ущелинах, та кланяємося тим, хто прийшов з війни живим, хоча з пораненою душею. Молоді люди йшли туди не за орденами і медалями, вони свято вірили, що виконують свій інтернаціональний обов’язок, вони були впевнені, що несуть визволення народу Афганістану, вірили, що йдуть не воювати, а захищати. Наша пам’ять жива, поки ми пам’ятаємо всіх, хто віддав своє життя», - зауважила в кінці заходу О.В.Сизоненко.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання