Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Перший заступник голови районної державної адміністрації Сизоненко О.В. провела зустріч з трудовим колективом Гутянської ЗОШ

    24 лютого перший заступник голови районної державної адміністрації Сизоненко О.В. провела зустріч з трудовим колективом Гутянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

    У ході зустрічі директор навчального закладу Гуцал В.М. ознайомив присутніх зі станом розвитку школи, виконання Державних стандартів у сфері освіти, проаналізував загальну характеристику кадрового складу, наголосивши на висококваліфікованих кадрах педагогічного колективу, результативність якого є здобуття учнями 23 призових місць у районних олімпіадах та змаганнях. Також охарактеризував загальношкільну Програму розвитку матеріально-технічної бази школи.

    В ході зустрічі перший заступник голови районної державної адміністрації Сизоненко О.В. проінформувала, що проблема щодо забезпечення пальним шкільного автобусу та зміна початку уроків вирішена, а також повідомила, що в поточному році планується будівництво нових дитячих ігрових майданчиків в дошкільних закладах, оновлення спортивних майданчиків шкіл району та забезпечення учнів 1-11 класів безкоштовним харчуванням.

    Перший заступник голови районної держаної адміністрації чітко та змістовно відповіла на запитання учителів Гутянської ЗОШ І-ІІІ ступенів та надала рекомендації щодо покращення діяльності навчального закладу.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання