Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Всеукраїнські змагання зі стрибків у висоту «Богодухівський стрибунець-2014» в 17 раз пройшли на Богодухівщині

    15 березня в дитячо-юнацькій спортивній школі під патронатом Богодухівської райдержадміністрації в 17 раз пройшли змагання зі стрибків у висоту «Богодухівський стрибунець – 2014».

    Традиційно на змагання завітали почесні гості: голова районної державної адміністрації Бєлий Володимир Миколайович, заслужений тренер України, головний тренер з легкої атлетики Харківського республіканського ліцею-інтернату спортивного профілю Горбач Людмила Сидорівна, голова колегії суддів України з легкої атлетики Корецький Віталій Михайлович.

    Вітаючи гостей та учасників змагань голова районної державної адміністрації Бєлий Володимир Миколайович побажав юним спортсменам особистих рекордів, обов’язково стати переможцями і гідно представляти Україну на всіх спортивних змаганнях.

    Наголосив на тому, що завдяки таким змаганням сьогодні гордістю Богодухівського району є майстри спорту - Григоров Ігор, Соловей Сергій, Горін Олег, Нечаєв Юрій, Субота Тетяна, кандидати в майстри спорту - брати Горішні Сергій та Станіслав, Антонова Катерина.

    Цього року в змаганнях взяли участь 82 учасника.. Це представники м.Харкова, м.Суми, м.Куп´янська, м.Лозова, смт.Золочів та безпосередньо м.Богодухова.

    Змагання проводилися в чотирьох вікових категоріях: юніори - гран-прі чоловіки: (переможець – Кочнєв Дмитро (м.Богодухів), жінки – Антонова Катерина (м.Богодухів), (юнаки 1997-1998 р.н., переможці – Пономаренко Олександр (м.Богодухів) та Курченко Світлана (м.Богодухів), (1999-2000 р.н., переможці – Овчаренко Олександр (м.Харків та Білик Тетяна (смт.Золочів), (2001р. та молодші - переможці – Плужник Ілля (м.Харків), Кривша Дарина (смт.Золочів).

    Всі переможці та призери змагань отримали медалі, грамоти та подарунки.

    Маємо надію і сподівання, що змагання на Богодухівщині, зацікавлять майбутніх «зірочок» великого спорту і на наступний рік, на них завітають і представники інших областей та районів не тільки Харківської області, а й України.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання