Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Під особливим контролем служби у справах дітей райдержадміністрації знаходиться 33 дитини та 17 сімей, в яких не забезпечуються необхідні умови життя

    Як проінформувала начальник служби у справах дітей районної державної адміністрації Галілей З.М., працівники служби разом з кримінальною міліцією у справах дітей Богодухівського РВ ГУМВС України в Харківській області та районним центром соціальних служб для сім´ї, дітей та молоді своєчасно виявляють дітей та вживають заходи щодо захисту прав та законних інтересів дітей. У службі на обліку перебувають двоє дітей, які зазнали психологічне насильство. Діти знаходяться під соціальним супроводом центру соціальних служб для сім´ї, дітей та молоді.

    Зоя Михайлівна також наголосила, що служба у справах дітей тісно співпрацює з структурними підрозділами райдержадміністрації, зокрема,, відділом освіти. Так, у тісному контакті вирішуються питання щодо виявлення дітей, які перебувають у розшуку, схильні до бродяжництва та правопорушень, проводяться профілактичні рейди з метою попередження злочинів та вживання алкогольних напоїв у вечірній та нічний час.

    Станом на 1 березня поточного року не виявлено випадків вчинення дітьми кримінальних правопорушень, тоді як у минулому році станом на цей же період, було скоєно 2 кримінальних правопорушення, в яких приймали участь троє неповнолітніх.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання