Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Питання щодо дотримання соціальних гарантій у сфері оплати праці залишається пріоритетним у роботі органів виконавчої влади та місцевого самоврядування

    26 березня під час засідання колегії районної державної адміністрації було заслухано питання щодо стану дотримання соціальних гарантій у сфері оплати праці на підприємствах, в установах та організаціях району. З означеного питання виступила перший заступник голови районної державної адміністрації Сизоненко О.В.

    Як наголосила Оксана Володимирівна, з метою зменшення боргів із заробітної плати протягом минулого року та двох місяців поточного року в районі реалізовано комплекс заходів. Так, на засіданнях тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення) пенсій, стипендій та інших соціальних виплат в присутності прокурора Богодухівського району заслухано 17 звітів керівників підприємств-боржників з виплати заробітної плати, 27 суб´єктів підприємницької діяльності по сплаті внесків до Пенсійного фонду України та 8 суб´єктів підприємницької діяльності з питань низького рівня заробітної плати найманим працівникам. Всі керівники підприємств-боржників були попереджені про персональну відповідальність за несвоєчасну виплату працівникам заробітної плати і недоотримання вимог чинного законодавства щодо першочерговості здійснення оплати праці.

    Також було проінформовано, що станом на 1 березня поточного року заборгованість із виплати заробітної праці залишається перед 13 працівниками ТОВ «Богодухівсількомсервіс» в сумі 61,0 тис.грн., 7 працівниками Богодухівського УВП УТОС – 5,0 тис.грн. та 36 працівниками філії «Богодухівський райавтодор»» дочірнього підприємства «Харківоблавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України» в сумі 36,6 тис.грн. «Це питання постійно знаходиться на контролі і залишається пріоритетним у роботі органів виконавчої влади та місцевого самоврядування»,- наголосила Оксана Володимирівна.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання