Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проект рішення районної ради "Про надання дозволу на передачу в оренду танцювальної зали Центру дитячої та юнацької творчості"

    Проект


    Богодухівська районна рада
    Харківської області
    Х сесія VІ скликання

    Р І Ш Е Н Н Я

    від ____________ 2011 року
     
    №_____-VІ


    Про надання дозволу на передачу в оренду танцювальної зали Центру дитячої та юнацької творчості
     

    Розглянувши клопотання директора Богодухівської музичної школи ім. В.Т. Борисова, погодження начальника відділу освіти Богодухівської районної державної адміністрації, директора Богодухівського центру дитячої та юнацької творчості, керуючись ст. ст. 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оренду державного та комунального майна», Методикою розрахунку і порядку використання плати за оренду майна, що знаходиться в спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міста Богодухівського району, затвердженою рішенням ХІV сесії V скликання від 14.08.07 р. №193-V (із змінами), районна рада

    Вирішила:

    1. Надати дозвіл директору Богодухівського центру дитячої та юнацької творчості на передачу в оренду приміщення танцювальної зали Центру дитячої та юнацької творчості, Богодухівській музичній школі ім. В.Т. Борисова.

    2. Доручити директору Богодухівського центру дитячої та юнацької творчості (Соловйовій О.О.) укласти договір оренди згідно вимог чинного законодавства України.

    3. Доручити Богодухівській районній державній адміністрації здійснити коригування кошторисів головних розпорядників коштів: відділу освіти райдержадміністрації та відділу культури райдержадміністрації для оплати вартості комунальних платежів.

    4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну депутатську комісію з питань соціально-економічного розвитку, комунальної власності та розвитку підприємництва (С. Панов).

     

    Голова районної ради
    Д.ТРИЗНА

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання