Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Моя принципова позиція – консолідація суспільства

    Про це 7 травня під час зустрічі з активом району наголосив народний депутат України Біловол О.М.

    Звертаючись до присутніх, Олександр Миколайович неодноразово наголосив: «Незважаючи на напружену суспільно-політичну ситуацію, яка склалася в Україні, ми з вами залишаємося однією єдиною командою, адже сьогодні для всіх нас головне завдання – стабільність, спокій, добробут і довіра громадян».

    В ході зустрічі народний депутат проінформував про роботу у Верховній Раді робочої групи, яка займається питаннями щодо змін до Конституції України і основне завдання якої – врахувати всі побажання представників територіальних громад, а їх на сьогоднішній день 3,5 тисяч. Детально зупинився на деяких позиціях, а саме: ліквідації обласних та районних державних адміністрацій, створення виконавчих комітетів обласних та районних рад, затвердження голів обласних та районних рад, які будуть обиратися мешканцями територіальних громад, питання виборчої системи, забезпечення фінансової самостійності регіонів.

    «Тільки перемовини та домовленості між всіма політичними силами наблизять нас до стабільності і спокою в нашій державі. Життям і долею людей ніхто експериментувати сьогодні не буде», - наголосив наприкінці зустрічі Олександр Миколайович.

    Також народний депутат дав відповіді на численні запитання виборців Богодухівщини.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання