Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Одним з головних напрямків роботи з благоустрою територій - є організація щоденної роботи щодо збирання та вивезення ТПВ

    Про це 14 травня на апаратній нараді у голови районної державної адміністрації наголосив заступник голови районної державної адміністрації Юрченко О.В.

    Зокрема, Олексій Вікторович зазначив, що всі роботи щодо вивезення ТПВ здійснюються відповідно до діючого законодавства. У зв’язку з цим 21 місцева рада прийняла рішення про визначення виконавця робіт на надання послуги з вивезення ТПВ на конкурсній основі. На даний час 12 місцевих рад (Богодухівська міська, Шарівська селищна, Петропавлівська, Червононивська, Сазоно-Баланівська, Степнянська, Вінницько-Іванівська, Сухининська, Куп´єваська, Забродівська, Хрущово-Микитівська, Полково-Микитівська сільські ради) на конкурсній основі визначили виконавця послуги на територіях населених пунктів, це – КП «Богодухівжитло», 7 сільських рад вже уклали договори з виконавцем послуги, інші – готують необхідний пакет документів. Дві сільські ради (Крисинська та Зарябинська) не планують визначати надавача послуги на конкурсній основі. Двома сільськими радами (Олександрівською та Дмитрівською) оголошення оприлюднене в засобах масової інформації, але до них не зверталися бажаючі взяти участь у конкурсі. По інших сільських радах оголошення не надані через відсутність фінансування.

    «Проведення щорічної Всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» значною мірою покращить санітарно-екологічний стан населених пунктів»,- зауважив Олексій Вікторович.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання