Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У районі здійснюються всі необхідні заходи з підготовки та проведення 25 травня поточного року позачергових виборів Президента України

    Сьогодні в ході апаратної наради у голови районної державної адміністрації заступник керівника апарату райдержадміністрації, начальник організаційного відділу Явтушенко Н.О. проаналізувала готовність звичайних виборчих дільниць до проведення позачергових виборів Президента України 25 травня 2014 року.

    Як наголосила Наталія Олександрівна, у населених пунктах району обладнано 81 місце для розміщення матеріалів передвиборчої агітації. Місцевими радами району у встановленому законодавством порядку прийнято відповідні рішення про затвердження переліку місць, відведених для розміщення матеріалів передвиборчої агітації, а також затвердження переліку приміщень, придатних для проведення публічних заходів передвиборчої агітації (50). У разі звернення окружної виборчої комісії з виборів Президента України територіального виборчого округу №177 ці приміщення будуть надані для використання.

    Відповідно до закріплення посадові особи здійснили виїзди до місцевих рад, де ними спільно з керівниками органів місцевого самоврядування вжито всіх необхідних заходів для належного матеріально-технічного забезпечення виборчих дільниць.

    Також, відповідно до вимог Закону України «про Державний реєстр виборців», проведено додаткову роботу з суб’єктами подання відомостей про виборців щодо забезпечення своєчасного подання відповідних відомостей до органу Реєстру. Усі вони опрацьовані, списки сформовані та виготовлені у встановлені законодавством терміни. аналогічно забезпечено виготовлення іменних запрошень, які 8 травня передано дільничним виборчим комісіям.

    Упродовж 7-8 травня 2014 року райдержадміністрацією установлено зв'язок з дільничними виборчими комісіями щодо проведення у встановлені строки перших засідань.

    8 травня у приміщенні райдержадміністрації членами окружної виборчої комісії з виборів Президента України територіального виборчого округу №177 було забезпечено видачу печаток, плакатів, примірників Закону України «Про вибори Президента України».

    Внаслідок проведеної роботи 44 дільниці отримали необхідну для роботи документацію.

    «Робота дільничних виборчих комісій організована, ними у співпраці з райдержадміністрацією забезпечується виконання Календарного плану основних організаційних заходів з підготовки і проведення позачергових виборів Президента України 25 травня 2014 року»,- зазначила у своєму виступі Наталія Олександрівна.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання