Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Обережно! Вода небезпечна!

    Аналіз минулих років загибелі людей на водних об’єктах під час весняно-літнього періоду показує, що, незважаючи на запроваджувані заходи щодо попередження загибелі людей, мають місце грубі порушення правил поведінки людей на воді. Занепокоєння викликають нещасні випадки на водних об’єктах.

    Так вже і цього року ми маємо такий випадок: 17 травня 2014 року на ставку с. Хрущова Микитівка загинув чоловік 1952 року народження.

    Звертаю увагу керівників місцевих органів самоврядування, підприємств, установ, організацій та господарів водних об’єктів району на обов’язкове створення необхідних безпечних умов для купання, а саме здійснити обстеження дна акваторій купання, спланувати піском прибережну територію. Місця небезпечні для купання потрібно обладнати попереджувальними знаками про небезпеку купання («купатися небезпечно», «дно не обстежене», «на гідроспоруді купатися заборонено», «підводна течія» та ін.), а також в місцях заходу для купання встановити стенди з матеріалами щодо правил безпеки на воді та дій з надання першої допомоги потерпілим.

    Просимо керівників усіх рівнів, підприємств, установ, організацій, закладів освіти провести відповідну роботу щодо недопущення випадків загибелі людей на водних об’єктах.

    Батьки! Зверніть увагу, як відпочивають ваші діти, не допускайте купання дітей в заборонених, не обладнаних місцях та без нагляду дорослих.

    За детальною інформацією можна звертатися до сектора цивільного захисту районної державної адміністрації за тел. 3-30-87.

    С.Церковний, завідувач сектора цивільного захисту
    районної державної адміністрації,
    В.Соломаха,
    начальник Богодухівського РВ ГУ ДСНС України
     у Харківській області

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання