Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Районна державна адміністрація всебічно забезпечує реалізацію права кожного громадянина на доступ до публічної інформації

    Як повідомила завідувач сектора масових комунікацій апарату районної державної адміністрації Сахно Л.Б., згідно з вимогами ст.18 Закону України «Про доступ до публічної інформації» в райдержадміністрації створено Систему обліку документів (Реєстр), що містять публічну інформацію, розпорядником якої є районна державна адміністрація та розміщено на офіційному веб-сайті райдержадміністрації. Так, протягом III кварталу поточного року до Системи обліку публічної інформації було внесено 106 документів, який підлягають оприлюдненню: липень – 29, серпень – 32, вересень – 28.

    Райдержадміністрацією, відповідно до вимог чинного законодавства, дотримуються терміни надання інформації на запити. Так, відповідь на запит надається не пізніше 5 робочих днів з моменту його отримання; у виняткових випадках (ч.ч.2,3 ст.20 Закону) відповідь на запит надається не пізніше 48 годин з дня його отримання. Строк розгляду запиту може бути продовжено з 5 до 20 робочих днів, якщо запит стосується надання великого обсягу інформації або потребує пошуку інформації серед значної кількості даних. Про продовження строку розпорядник інформації повідомляє запитувача у письмовій формі не пізніше 5 робочих днів з дня його отримання.

    За липень-вересень 2014 року до районної державної адміністрації надійшло 5 запитів на публічну інформацію. 4 - отримано електронною поштою, 1 - факсом. 4 запити надійшли від фізичних осіб, 1 – від юридичної.

    Запити було опрацьовано у встановлені законодавством терміни, запитувачам надано ґрунтовні відповіді. Оскарження рішень, дій чи бездіяльності районної державної адміністрації, як розпорядника публічної інформації, з боку запитувачів не було.

    Розгляд запитів здійснюється відповідно до вимог чинного законодавства. Виконані запити формуються у справи та зберігаються у кабінеті сектора масових комунікацій апарату райдержадміністрації.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання