Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Щирі вітання і шана – харчовикам!

    У неділю представники харчової промисловості відзначають своє професійне свято.

    Як повідомила начальник відділу економічного розвитку і торгівлі районної державної адміністрації Телешенко І.П., промисловий потенціал Богодухівщини утворюють підприємства харчової та переробної промисловості, частка яких у структурі реалізованої продукції становить понад 90%.

    Підприємства галузі зарекомендували себе як виробники широкого спектру якісних продуктів. Вони постійно збільшують обсяги виробництва, а також видове різноманіття продукції. Зокрема, ПАТ «Первухінський цукрозавод» відновив виробництво цукру, ПАТ «Богодухівський м’ясокомбінат» виробляє понад 130 найменувань ковбасних та копчених виробів, ТОВ «Богодухівський молзавод» - 70 найменувань молочної продукції та продуктів сирних плавлених і в поточному році освоїло виробництво твердих сирів та сирних продуктів, ТОВ «Добросмак» - 8 найменувань продуктів молоковмісних сирних плавлених, ТОВ «Рибоконсервний завод «Екватор» - 14 найменувань рибних консервів, ТОВ «Лекорна» - 40 найменувань вафельних напівфабрикатів. Це дає можливість постачати продукти харчування не лише на внутрішній ринок району, області а і до інших областей України та за кордон.

    Місцевий бюджет району також в значній мірі залежить від стабільної роботи вказаних підприємств, які за 9 місяців поточного року сплатили 3,2 млн.грн. податків і зборів, і до державної скарбниці - 5,9 млн.грн.

    Для забезпечення пенсійних виплат підприємства харчової промисловості перерахували Єдиного соціального внеску в сумі 5,8 млн.грн., що на 29% більше, ніж за відповідний період минулого року.

    «Тож напередодні професійного свята бажаємо всім працівникам, ветеранам харчової промисловості і їх родинам міцного здоров’я, щастя, злагоди, достатку, миру й добра» - зазначила Ірина Петрівна.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання