Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    За 9 місяців 2014 року реалізовано товарів (робіт, послуг) на суму 281,7 млн.грн.

    Про це 22 жовтня в ході засідання колегії районної державної адміністрації повідомила начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Телешенко І.П. На одну особу реалізовано продукції на суму 7114грн., що 19% більше, ніж за відповідний період минулого року.

    Питома вага обсягів виробництва підприємств харчової та переробної промисловості склала 95% від їх загального обсягу. Відновлена робота ПАТ «Первухінський цукрозавод», освоєно виробництво твердих сирів та сирних продуктів на ТОВ «Богодухівський молзавод».

    Незважаючи на скорочення ринків збуту, у зв’язку зі складною суспільно-політичною ситуацію в державі, харчовики зберегли чисельність працівників, збільшили платежі до бюджетів усіх рівнів на 33%, по Єдиному соціальному внеску - на 29%.

    Разом з тим, у галузі є свої проблеми. Через значне підвищення закупівельних цін на сировину протягом звітного періоду працювало лише 3 місяці ПП «Хелком», не вдалося ліквідувати заборгованість з оплати праці на УВП УТОС, є прострочена кредиторська заборгованість ТОВ «Богодухівський молзавод» сільгосппідприємствам району за здане молоко, окремі підприємства працювали в режимі неповної зайнятості тощо.

    Завдання до кінця року - зберегти позитивну динаміку щодо обсягів реалізації товарної продукції та забезпечити підвищення рівня заробітної плати в галузі.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання