Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    В районній державній адміністрації обговорено основні положення Закону України «Про очищення влади»

    Сьогодні в районній державній адміністрації відбувся семінар за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації на тему «Основні положення Закону України «Про очищення влади».

    У вступному слові керівник апарату районної державної адміністрації Іванова Л.М. наголосила, що даний закон, що набрав чинності 16 жовтня 2014 року, визначає правові та організаційні засади проведення очищення влади (люстрації) для захисту та утвердження демократичних цінностей, верховенства права та прав людини в Україні.

    Перед присутніми виступила завідувач сектора кадрової роботи апарату райдержадміністрації Субота О.І., яка познайомила присутніх з розпорядженням голови райдержадміністрації від 20 жовтня 2014 року №248 «Про організацію виконання розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 17 жовтня 2014 року №560». Також Олена Іванівна повідомила, що керівникам структурних підрозділів районної державної адміністрації необхідно забезпечити вивчення відомостей, наявних в особових справах посадових та службових осіб відповідних структурних підрозділів районної державної адміністрації, призначення і звільнення яких здійснюється керівниками структурних підрозділів районної державної адміністрації, щодо відповідності таких осіб критеріям, визначеним частиною першою статті 3 Закону України «Про очищення влади».

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання