Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Військова служба за контрактом та служба у військовому резерві

    Богодухівський об’єднаний міський військовий комісаріат проводить набір громадян України на військову службу за контрактом та службу у військовому резерві.

    На військову службу за контрактом приймаються громадяни України, які пройшли професійно-психологічний відбір, придатні за станом здоров’я для проходження військової служби і відповідають установленим вимогам проходження військової служби відповідно до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу».

    На службу у військовому резерві Збройних Сил України та інших військових формувань в добровільному порядку можуть бути прийняті громадяни України, які пройшли професійно-психологічний відбір, придатні за станом здоров’я до служби у військовому резерві та відповідають встановленим вимогам проходження служби у військовому резерві.

    Громадяни, у разі прийняття їх на службу у військовому резерві або її продовження на новий строк, укладають контракт про проходження служби у військовому резерві Збройних Сил України або інших військових формувань.

    Службу у резерві громадяни проходять без відриву від своєї основної трудової діяльності.

    Якщо Вам не байдужа доля нашої країни і Ви хочете щось змінити на краще, то ласкаво просимо до Збройних Сил України!

    За додатковою інформацією звертатися до Богодухівського об’єднаного міського військового комісаріату за адресою м. Богодухів, вул. Пушкіна, 34, тел. (057-58) 3-20-05.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання