Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Піклування про людей похилого віку було, є і буде основним в життєдіяльності районної організації ветеранів

    Під таким девізом 30 січня відбувся пленум районної організації ветеранів України.

    У роботі пленуму взяли участь голови первинних ветеранських організацій, представники міської ради ветеранів, голови громадських організацій «Єдність» та «Союз Чорнобиль Богодухівщини», представники соціальних служб району.

    Голова районної організації ветеранів України І.С.Омеляненко прозвітував про роботу організації за 2014 рік. Як сказав Іван Сергійович, за добросовісне ставлення до роботи організація неодноразово була нагороджена відзнаками обласної організації ветеранів. Свої плани, завдання вона, безперечно, базує на військово-патріотичному вихованні молодого покоління, а достойне відзначення 70-ї річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні - то першочергове завдання на 2015 рік. І знову ж турбота про тих, хто потребує людського тепла: ветеранів війни, учасників бойових дій, дітей війни, інвалідів.

    А голова міської ради ветеранів Л.Л.Мороз подякувала за співпрацю керівникам первинних ветеранських організацій. «Ніщо так не цінується в житті, як людська турбота, любов до ближнього. А ви щоденно віддаєте частинку тепла свого серця тим, кому це дуже потрібно», - зауважила Любов Леонтіївна.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання