Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    «Батьківщина» опікується своїми захисниками

    Хвиля волонтерства, яка народилася на Майдані під час «Революції гідності», поширилася на всю Україну і дійшла до Богодухівщини.

    Богодухівська районна партійна організація ВО «Батьківщина» опікується бійцями АТО 79 десантної аеромобільної бригади, в якій служить наш земляк, доброволець, житель сел. Гути О. В. Малько.

    Чергову допомогу від патріотів Богодухівщини отримали бійці цієї бригади. В теплих речах, сплетених руками наших майстринь: Т.І. Акименко, T.I. Тупчій, Г.Д. Карлашова, Н. Л. Мінюкова, вкладена душа і молитви за наших захисників.

    Велика подяка нашим підприємцям: Н.М. Перепелиці, Л. П. Кадецькій, Т.Д. Олійник, І.О. Гарбуз, О. І. Колосарьову, О. О. Кузіну, В.І. Чепурному, низький уклін всім небайдужим мешканцям м. Богодухова та району З.І. Ковалівській, Н.П. Зоріній та членам партії ВО «Батьківщина»: І.І. Зеленському, Г.Р. Грицай, К.П. Малько, О.О. Колосарьовій, Н.М. Мелюх, А.О. Бабаку, А.Б. Дяченко, О.І. Ярошенко, О.Ф. Ковальову, Л.М. Ситнику, В.С. Пилипенко, В.М. Асташковій, В.М. Жупинському за надану матеріальну і грошову допомогу.

    Депутатом районної ради від партії ВО «Батьківщина» Р.І. Ярошенком за власні кошти був придбаний бронежилет для бійця АТО, мешканця с. Мерло О.В. Закарецького.

    Також Богодухівська РПО ВО «Батьківщина» придбала бронежилет бійцю АТО, мешканцю с. Петропавлівка В.П. Малишеву.

    Організація і надалі буде опікуватися бійцями 79 десантної аеромобільної бригади та запрошує усіх небайдужих приєднатися до цієї постійно діючої акції.

    Актив Богодухівської РПО ВО «Батьківщина»

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання