Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Привітання колективу Богодухівського електромеханічного заводу з нагоди професійного свята

    З нагоди професійного свята - Дня ракетно-космічної галузі України голова районної державної адміністрації Шаров В.А. та голова районної ради Тризна Д.К. привітали трудовий колектив Богодухівського електромеханічного заводу філії ДНВП «Об’єднання «Комунар», вручивши відзнаки кращим працівникам: Корбі Василю Борисовичу, токарю; Пазущану Миколі Петровичу, фрезерувальнику; Павельєву Володимиру Гнатовичу, слюсарю механікоскладальних робіт; Тарасенку Василю Івановичу, токарю-револьвернику.

    Сьогодні Богодухівський електромеханічний завод є одним із лідерів промислового комплексу району по внесках до бюджету, чисельності працюючих та рівню заробітної плати, який на 20% вищий середньорайонного показника.

    Справжня гордість підприємства - це його працівники, про що свідчать численні нагороди та грамоти державного, обласного та районного рівнів. Тут працюють, як професіонали з багаторічним стажем, так і молодь. На заводі створено спеціальну навчальну базу, яка готує затребувані на сьогодні робітничі спеціальності - слюсаря, токаря, фрезерувальника тощо.

    Окрім виробництва блоків та вузлів для ракето-космічної техніки підприємство, яке очолює депутат районної ради Пушкарь М.Б. за останні роки освоїло численні види нової продукції. Зокрема організовано роботу деревообробного цеху, який випускає енергозберігаючі вікна зі склопакетами, понад 10 найменувань дверей, а також більше 70 найменувань деревообробної продукції.

    Завдяки розробкам інженерів - технологів, на Богодухівському електромеханічному заводі освоєно ряд виробів, що використовуються у житлово-комунальному господарстві. Це дитячі та спортивні майданчики, контейнери для побутових відходів, паркові меблі.

    Сьогодні підприємство, як в цілому і держава переживає складні часи. Разом з тим робочі місця збережено, вживаються заходи щодо пошуку додаткових ринків збуту.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання