Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    "Пряма лінія" з головним спеціалістом сектора масових комунікацій апарату райдержадміністрації Пшеничною Л.Б.

    14 квітня відбулася “пряма лінія” з головним спеціалістом сектора масових комунікацій апарату райдержадміністрації Пшеничною Л.Б.на тему: «Аналіз запитів на інформацію, що надійшли до райдержадміністрації протягом звітного періоду»

    1. Скільки запитів на інформацію надійшло до райдержадміністрації за звітній період та якою була їх тематика?

    Станом на 01 квітня 2015 року до райдержадміністрації надійшло 8 запитів на інформацію від фізичних та юридичних осіб.

    Найбільш запитувані документи стосувалися таких галузей як освіта, охорона здоров’я та фінансування.

    2. Який строк розгляду запитів на інформацію?

    Розпорядник інформації має надати відповідь на запит на інформацію не пізніше п’яти робочих днів з дня отримання запиту. У разі якщо запит на інформацію стосується інформації, необхідної для захисту життя чи свободи особи, щодо стану довкілля, якості харчових продуктів і предметів побуту, аварій, катастроф, небезпечних явищ та інших надзвичайних подій, що сталися або можуть статись і загрожують безпеці громадян, відповідь має бути надана не пізніше 48 годин з дня отримання запиту. Але слід зазначити, що клопотання про термінове опрацювання запиту має бути обґрунтованим.

    У разі якщо запит стосується надання великого обсягу інформації або потребує пошуку інформації серед значної кількості даних, розпорядник інформації може продовжити строк розгляду запиту до 20 робочих днів з обґрунтуванням такого продовження. і обов’язково про продовження строку повідомити запитувача в письмовій формі не пізніше 5 робочих днів з дня отримання запиту.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання