Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Діалог влади з демобілізованими учасниками АТО

    відбувся за ініціативи голови райдержадміністрації В.А.Шарова, першого заступника голови Харківської територіальної організації ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» В.В.Логінова, за участі Богодухівського представництва громадської організації «Спільна справа Слобожанщина», представників соціальних служб.

    У неформальній обстановці учасники діалогу обговорили нагальні проблеми військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції.

    Директор Богодухівського районного центру зайнятості Н.В. Лещенко ознайомила присутніх з професіями, які користуються попитом на ринку праці, з актуальними вакансіями району, надала консультації з питань реєстрації в службі зайнятості та професійного навчання. Здебільшого демобілізованих цікавила інформація щодо отримання статусу безробітного, можливості працевлаштування, а також питань трудового законодавства.

    Також було надано інформацію щодо надання індивідуальних консультацій завідувачем центру практичної психології і соціальної роботи відділу освіти Богодухівської РДА щовівторка з 09.00 год. до 10.00 год. в приміщенні центру зайнятості.

    Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Н.В.Жижирій надала роз’яснення щодо складання соціальних паспортів на кожного демобілізованого. Як зауважила Наталія Володимирівна, управлінням соціального захисту населення райдержадміністрації організована робота з проведення обстежень сімей демобілізованих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції. До роботи залучені працівники територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) райдержадміністрації. За результатами обстежень складаються соціальні паспорти потреб демобілізованих учасників АТО. Узагальнену інформацію буде надано до райдержадміністрації та Департаменту соціального захисту населення Харківської обласної державної адміністрації.

    Інформаційна робота проводиться і через районну газету «Маяк», в якій була опублікована стаття «Інформація для підприємств, установ, організацій, з яких призивалися працівники на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період».

    Перший заступник голови Харківської територіальної організації партії «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» В.В.Логінов, знаний волонтер громадської організації «Волонтерський Рух «Дія» наголосив, що він особисто ініціював проведення цієї зустрічі з метою виявлення найгостріших проблем демобілізованих та долучення усіх причетних до їх вирішення.

    Крім того, Віталій Вікторович запропонував започаткувати в районній газеті «Маяк» рубрику для друку матеріалів про героїв нашого району, бо саме кожен учасник АТО в очах мешканців району повинен бути представлений ГЕРОЄМ.

    Зустріч пройшла конструктивно і результативно, вона стала продовженням для проведення аналогічних зустрічей, започаткованих 30 березня 2015 року.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Квітень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293012345

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання