Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Службою у справах дітей райдержадміністрації проведено черговий рейд «Діти вулиці»

    16 квітня в с. Губарівка спеціалістами служби у справах дітей райдержадміністрації проведено рейд «Діти вулиці», під час якого обстежено дві сім’ї, в яких виховуються діти, позбавлені батьківського піклування.

    З метою здійснення контролю за умовами утримання, навчання, виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, складені відповідні акти проведення рейду.

    Слід зазначити, що завдяки розвитку сімейних форм виховання, на території району пріоритетною формою є сімейне влаштування дітей, тобто у прийомні сім’ї, дитячі будинки сімейного типу, під опіку та усиновлення.

    Особливу увагу в роботі з дітьми даної категорії приділяється розвитку у дітей самостійності, наявності сформованих життєвих навичок і вмінь подбати про себе, забезпеченню психологічного комфорту дитини та інших членів сім’ї, соціалізації дитини у новому для неї мікро середовищі. Щодо цього ведеться систематична роз’яснювальна робота з опікунами, піклувальниками, батьками-вихователями, їм надається методична допомога, залучаються інші спеціалісти. Дана робота проводиться під час виїздів у сім’ї.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання