Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Основа дієвої співпраці - конструктивний діалог та знаходження компромісів між громадськими об’єднаннями та органами виконавчої влади

    Таку думку висловив сьогодні в ході засідання «круглого столу» з питань соціального захисту чорнобильців та з нагоди 29-ої річниці ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС голова районної державної адміністрації Шаров В.А.

    В засіданні взяли участь радник голови райдержадміністрації з соціально-гуманітарних питань Зирянова В.В., голова районної ради Тризна Д.К., заступник міського голови Коваленко І.В., голова районної організації «Союз Чорнобиль Богодухівщини» Деркач В.П. і представники цієї організації, керівники структурних підрозділів управління соціального захисту населення, управління Пенсійного фонду в Богодухівському районі, поліклінічного відділення ЦРЛ, редактор районної газети «Маяк».

    «Вже стало традицією напередодні річниці Чорнобильської трагедії збиратися, підбивати підсумки та будувати плани на майбутнє. У нашому районі проживає досить багато людей, які потрапляють під визначення «чорнобилець» і так чи інакше постраждали від подій, які відбулися в далекому 1986 році. У нас налагоджений постійний і конструктивний діалог з чорнобильцями. І сьогодні наше з вами головне завдання – зосередити зусилля на вирішенні тих питань, які нам під силу», – зазначив у вітальному слові голова райдержадміністрації Шаров В.А.

    В ході засідання були обговорені питання щодо медичного забезпечення чорнобильців, виконання ряду нормативно-правових документів, забезпечення санаторно-курортним лікуванням, виготовлення Книги пам'яті про померлих учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС жителів Богодухівського району Харківської області тощо.

    Підбиваючи підсумки засідання голова районної державної адміністрації Шаров В.А. подякував активу районної громадської організації «Союз Чорнобиль Богодухівщини», особисто за конструктивну співпрацю, взаєморозуміння та взаємоповагу і запевнив про готовність не тільки вислухати, а й надати допомогу в кожному конкретному випадку.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання