Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Зарябинська сільська рада одна з кращих місцевих рад в районі

    Про це сьогодні під час комплексного виїзду до Зарябинської сільської ради наголосив голова районної державної адміністрації Шаров В.А.

    «У вашій сільській раді вирішені питання щодо систематичного вивезення ТПВ, вуличного освітлення, водопостачання, дозвілля молоді. Ви працюєте на майбутнє. І скажу відверто, вам пощастило з головою: Олександр Володимирович – лідер, який веде за собою громаду»,- зазначив очільник району.

    Серед питань, які на сьогодні турбують мешканців територіальної громади, є питання щодо газифікації, оформлення документів на житлові субсидії, ремонту доріг, закупівлі твердого палива та брикетів, використання будівлі колишньої школи тощо.

    В ході зустрічі відбувся конструктивний діалог з мешканцями громади, які вболівають за майбутнє своїх сіл: Зарябинки та Леськівки. Так, голова кооперативу з газифікації Карпусь І.А. підкреслив, що всі документи на газифікацію сіл веж давно готові і підписані відповідними службами, проблема лише у тому, щоб держава виділила 17 млн.грн. на підвідний газопровід. Очільник району запевнив, що це питання, як і питання капітального ремонту доріг, у нього на особистому контролі. Голова райдержадміністрації також зауважив, що сьогодні наша країна через воєнні дії на Сході знаходиться у скрутному становищі, тому якщо буде виділено для початку 2-3 млн.грн., то це вже буде добре. Така робота виконується не за один рік.

    Що стосується використання будівлі школи, то тут думка зарябинців одностайна: передати будівлю геріатричному пансіонату. Володимир Анатолійович повідомив присутнім, що у нього була розмова з цього питання на рівні області. Близько 5 млн.грн. потрібно капіталовкладень, щоб цю будівлю можна було використовувати. «На сьогодні це питання потребує більш детального вивчення. Ваша пропозиція слушна, така установа дійсно потрібна для всього району»,- зазначив Володимир Анатолійович.

    У ході зустрічі заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Григорович Л.М. дала вичерпні відповіді на запитання мешканців громади щодо надання житлових субсидій.

    Цього ж дня Володимир Анатолійович ознайомився з роботою будинку культури та побував на аварійному містку біля ставка.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання