Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Дорогі земляки!

    Вперше у травні ми відзначатимемо дві дати. Вони дуже важливі й тісно пов'язані одна з одною. 9 Травня - святе для нас свято, День Перемоги. 8 травня Президент України оголосив Днем пам'яті та примирення.
    Восьмого травня з ветеранами війни, з тими, хто брав участь у боях в Афганістані та в інших гарячих точках планети, з учасниками антитерористичної операції на Донбасі ми разом пом'янемо товаришів, що пішли, героїв, завдяки яким над нашими головами - мирне небо.
    Дев’ятого травня святкові заходи пройдуть у всіх районах області, разом з ветеранами ми будемо згадувати ту страшну війну й радіти Перемозі. Ми обов'язково запросимо до участі в цих подіях молодь - тих, хто виріс в мирній країні, а зараз змушений власними очима бачити жахи війни, про які розповідали діди. Дев’ятого травня поруч з сивими ветеранами стоятимуть їхні онуки - бійці АТО, волонтери, нові герої, що захищають нашу Батьківщину.
    У ці святі для нашого народу дні мені особливо хотілося б попросити всіх примиритися, забути про політику, відкинути все те, що нас роз'єднує. Я прошу всіх прийти на Меморіали з квітами, стати пліч-о-пліч і низько схилити голову в пам'ять про подвиг українського народу, подвиг, який було сплачено мільйонами життів.
    Я бажаю всім нашим ветеранам - і тим, хто святкував цей день у далекому 1945-му, і тим, хто тільки нещодавно повернувся в Харківську область з фронту - здоров'я, життєвих сил, віри в краще і, звичайно ж, мирного неба над головою!

    Голова Харківської обласної
    державної адміністрації
    Ігор Райнін

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання