Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Хай радість не гасне в дитячих серцях!

    Першого червня, у Міжнародний день захисту дітей, за доброю традицією у Богодухові відбулося святкування на стадіоні «Колос». Справді, цей день - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб усі діти росли щасливими, здоровими та радісними, вчилися, займалися улюбленою справою та стали достойними громадянами своєї країни.

    Розпочалося урочисте дійство із уже традиційного маршу юні Богодухівщини – святковою ходою у яскравих костюмах пройшли учні міських навчальних закладів, спортсмени ДЮСШ, танцювальні колективи ЦДЮТ, дитячої музичної школи, районного БК.

    Із привітальним словом виступили голова Богодухівської районної державної адміністрації В.А. Шаров, голова Богодухівської райради Д.К. Тризна, міський голова Н.І. Олексенко, заступник голови Харківської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», наш земляк В.В. Логінов. Всі гості бажали дітям Богодухівщини мирного неба, наснаги, успіхів, нових перемог.

    Перше червня - святковий день для дітей. Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги. Саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців. Усі діти талановиті та обдаровані, тож завдання дорослих - побачити цю обдарованість та допомогти їй розвинутися. Хай радість не гасне в дитячих серцях! -зокрема, звучало у виступах.

    До привітань також приєдналися завідувач сектору культури РДА А.М. Волошко та завідувач сектору у справах молоді та спорту Л.В. Клочко.

    А потім відбулося урочисте нагородження кращих із кращих юних жителів Богодухівщини. Їх було настільки багато, що сама церемонія зайняла майже годину часу. І це невипадково, адже наш край здавна вирізнявся творчими і обдарованими особистостями. Нагороджували не тільки дітей, а й їхніх батьків, викладачів.

    Золоті і срібні медалісти Богодухівщини, інтелектуали, талановита молодь, яка прославила рідний край у сфері культури, мистецтва, спорту – всі вони отримали грамоти, подарунки від органів влади та органів місцевого самоврядування

    Логінов В.В. вручив «солідні» грошові премії усім медалістам та усім обдарованим дітям-інтелектуалам, а всім присутнім на святі дітлахам – морозиво. До речі, в ході підготовки до свята саме Віталій Вікторович виділив близько 20 тис.грн. на встановлення нових сидінь, які близько десятка років лежали в схованці, та на інші роботи по облаштуванню території стадіону. За це велика вдячність землякові від богодухівців.

    Після урочистої частини заходу розпочався концерт, в якому взяли участь танцювальні колективи, самодіяльні аматори міста, району та гості з Сковоридинівки Золочівського району.

    Тож свято пройшло в атмосфері радості і позитиву, навіть погода сприяла чудовому дійству.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання