Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Сьогодні нам потрібно прийняти остаточні рішення

    Зауважив 10 червня під час засідання районної робочої групи з підтримки та впровадження заходів з добровільного об’єднання територіальних громад голова райдержадміністрації В.А.Шаров.

    Керівники органів місцевого самоврядування висловили своє бачення проведення об’єднання територіальних громад, хоча деякі з них змінили свої думки після проведення чергових громадських обговорень цього питання.

    Прихильники об’єднань в одну територіальну громаду спробували довести, що це об’єднання не значить занепад, а навпаки значний крок вперед. Знову ж на фінансових перевагах такої громади акцентував начальник фінансового управління райдержадміністрації О.Ф.Ковальов.

    На практичному посібнику з питань формування спроможних територіальних громад зупинилася керівник апарату райдержадміністрації Л.М.Іванова, яка також нагадала почергові етапи проведення територіальної реформи. «Сьогодні ми здійснюємо підготовчий етап першого кроку запровадження реформи, попереду ще багато таких кроків», - зауважила Лілія Миколаївна, закликавши до згуртованості та виваженості у прийнятті рішень.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання