Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Справжня людина робить справжні вчинки

    Якби кожен з нас хотів знову повернутися в ту чарівну пору – пору дитинства. Адже тільки там ми могли повністю поміститися під ялинкою, там здійснювались усі наші бажання, там ми щиро, по-дитячому раділи подарункам.

    На казковому, мальовничому березі річки Мерло, яка несе свої чисті води серед лісів, лежить місто Богодухів. Тут народився та провів свої дитячі та юнацькі роки заступник голови Харківської територіальної організації ПАРТІЇ БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Логінов Віталій Вікторович. Тут він мужнів, гартував характер. Саме тому сьогодні він не може бути дужим до проблем рідного міста. І йому до всього є справи.

    Особливо хвилюють екологічні проблеми землі, на котрій жили та працювали його діди та прадіди. Не може без щему у серці бачити як забруднюється Мерла – річка його дитинства. Саме тут босоногим хлопчиськом з юрбою ровесників рибалив, купався в кришталево – прозорій воді. А сьогодні річка потерпає від людської байдужості та безвідповідальності. Чим же завинила наша красуня перед богодухівцями? Це питання не дає Віталію Вікторовичу спокою. Зустрівшись з головою районної організації ветеранів України Омеляненко І.С. та ветеранським активом району розглянули найболючіше питання сьогодення Богодухівщини – забруднення річки Мерло. Зараз вона перетворилася на смердючу, отруйну. Особисто, разом зі своїми однодумцями, Віталій Вікторович проїхав понад берегами річки від Гут до міського ставу Копань та разом з головою райдержадміністрації Шаровим В.А. розробили план заходів щодо її «оздоровлення».

    Як зазначив Віталій Вікторович: «Якщо зараз не вжити термінових заходів, то пройде ще рік-два і тоді ми можемо назавжди втратити річку, на берегах якої виросло не одне покоління моїх земляків!»

    За ініціативи та фінансової підтримки Віталія Логінова роботи по очищенню берегів річки вже почалися Краснокутським міжрайонним управлінням водного господарства під керівництвом О.М. Зіньковського. Очищено 500 метрів одного берега. Роботи дуже складні, величезний шар бруду, який роками накопичувався на дні річки, створює певні труднощі в роботі. Але якщо за справу взялися справжні спеціалісти, то робота буде зроблена вчасно.

    «Я хочу, щоб у моїх земляків було таке місце, куди з великим бажанням ходитимуть відпочивати всі від мала до велика. І це буде мій подарунок рідному Богодухову!» - зазначив Логінов В.В.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання