Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Свято дитинства в селищі Гути

    Щаслива пора - дитинство! Крилаті гойдалки, гірки, пісочниці, де можна до самого вечора будувати замки, прокладати дороги і мріяти про те, ким ти будеш, коли виростеш. Збулася мрія гутянскої дітвори. Тепер і у них на яскравій галявинці, біля соснового лісу, неподалік від школи з'явився дитячий майданчик.

    11 липня голова районної державної адміністрації Шаров В.А. разом з заступником голови Харківської територіальної організації ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Логіновим В.В. та радником голови районної державної адміністрації Зиряновою В.В. були запрошені на його урочисте відкриття. Запрошені не випадково. Адже пройшов усього тиждень після того як питання щодо відсутності у такому великому селищі дитячих майданчиків було порушено жителями громади по закінченню звітно-виборчої конференції ветеранської організації.

    І ось уже встановлено перший дитячий майданчик. Зі словами вдячності від імені жителів громади звернувся Гутянський селищний голова Дьомін В.І. Він подякував голові районної державної адміністрації Шарову В.А. за сприяння у виконанні робіт щодо виготовлення та встановлення дитячого майданчика, а жителі села висловили слова подяки за небайдужість та фінансову підтримку Логінову В.В.

    Голова районної державної адміністрації Шаров В.А. зазначив, що коли влада і громада разом, то можна й гори вершити. Разом з Логіновим В.В. вони пообіцяли, що й надалі для них першочерговими для вирішення будуть проблемні питання жителів територіальних громад.

    На закінчення радник голови районної державної адміністрації Зирянова В.В. побажала всім доброго здоров'я, щоб не стихав в селі дитячий сміх і щоб таких майданчиків ставало все більше й більше. А ще наголосила на тому, що майданчик слід підтримувати в доброму стані: дбати про його збереження та своєчасно проводити облаштування.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання