Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Проект рішення районної ради "Про надання в оренду частини адміністративної будівлі Головному управлінню статистики у Харківській області"

    Проект


    Богодухівська районна рада
    Харківської області
    ___ сесія VІ скликання

    Р І Ш Е Н Н Я

    від ____________ 2012 року
     
    №_____-VІ


    Про надання в оренду частини адміністративної будівлі Головному управлінню статистики у Харківській області
     

    Розглянувши лист відділу статистики у Богодухівському районі щодо надання в оренду частини адміністративної будівлі, що розташована за адресою: м. Богодухів вул. Чапаєва, 7 відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна», «Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна, що знаходиться в спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міста Богодухівського району», затвердженої рішенням ХІV сесії V скликання від 14.08.07 р №193-V, ст. 43, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада

    Вирішила:

    1. Надати Головному управлінню статистики у Харківській області в оренду частину адміністративної будівлі площею 69,1 кв.м, яка розташована за адресою: м. Богодухів вул. Чапаєва, 7 для розміщення відділу статистики у Богодухівському районі, терміном на 5 років.

    2. Доручити Богодухівській райдержадміністрації заключити договір оренди з Головним управлінням статистики та визначити балансоутримувача на частину адміністративної будівлі площею 69,1 кв.м, що розміщена за адресою: м. Богодухів вул. Чапаєва, 7, відповідно до чинного законодавства України.

    3. Контроль за виконанням рішення покласти на депутатську комісію з питань соціально-економічного розвитку, комунальної власності та розвитку підприємництва (С.Панов).

     

    Голова районної ради
    Д.ТРИЗНА
    {attachments}

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання