Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    о.Стефаній отримав звання Почесного громадянина міста Богодухова

    07 серпня м.Богодухів відзначає визначну дату - День визволення та День міста. З нагоди цього свята в Свято-Покровському храмі пройшов молебень за Богодухів, за Україну.

    Настоятель Свято-Покровського і Свято-Духівського храмів

    м. Богодухова о.Стефаній благословив всіх присутніх, побажав мирного неба і віри в Бога.

    На заході присутні голова Богодухівської районної державної адміністрації В.А.Шаров, перший заступник голови Богодухівської районної державної адміністрації В.В.Зирянова, керівник апарату Богодухівської районної державної адміністрації Л.М.Іванова, Богодухівський міський голова Н.І.Олексенко, Почесний громадянин міста Богодухів, ветеран війни С.Я.Новіков, прихожани.

    У липні цього року на сесії міської ради членами виконкому, депутатським корпусом за підтримки громади прийнято рішення присвоїти о.Стефанію звання Почесного громадянина міста Богодухів.

    Голова Богодухівської районної державної адміністрації В.А.Шаров привітав о.Стефанія з почесним званням, подякував за невтомність і небайдужість до району та міста, справ людей, які тут живуть.

    Отець Стефаній насамперед привітав ветерана війни С.Я.Новікова, який мешкає в Мінську. У роки війни він разом з нашими земляками захищав Богодухів, а зараз приїхав на його день народження.

    Наприкінці заходу о.Стефаній від щирого серця подякував голові Богодухівської районної державної адміністрації В.А.Шарову, висловив вдячність колективу міської ради і Богодухівському міському голові Н.І.Олексенко за підтримку та розуміння.

    Як зазначив о.Стефаній: «Немає кращого, як трудитися во славу віри Христової, во славу Господа нашого і прославлення своєї держави, свого народу!»

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання