Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У Богодухові відкрили пам’ятник учаснику АТО Сергію Слісаренку, який загинув під час виконання антитерористичної операції

    07 серпня вшанувати пам'ять героя приїхали голова Богодухівської районної державної адміністрації В.А.Шаров, перший заступник голови Богодухівської районної державної адміністрації В.В. Зирянова, Богодухівський міський голова Н.І.Олексенко, депутати, представники громадсько-політичних організацій, а також – бойові побратими та волонтери.

    Голова Богодухівської районної державної адміністрації В.А.Шаров висловив співчуття батькам загиблого Сергія Слісаренка, подякував за виховання справжнього патріота, висловив переконання, що підтримка його рідних - це найкращий спосіб зберегти пам’ять про нього.

    У своєму виступі Н.І.Олексенко зазначила, що Сергій став ангелом-охоронцем для всіх богодухівців, і сьогодні в храмах Богодухова та міста-побратима Самбора Львівської області проходять молебні в пам’ять Сергія Слісаренка, який віддав своє життя за мир на рідній землі. Пообіцяла всебічну допомогу батькам патріота.

    Багато слів вдячності за героїзм і відвагу сказано в цей день людьми, які знали його, вчилися разом, любили. Це однокласниця М.Дяченко, рідний дядько, поет М.Д.Грицай, військовий комісар А.О.Завада.

    Під час панахиди о. Стефаній освятив пам’ятник. Він зауважив, що дуже важливо, щоб усі герої, які загинули на сході України, гідно вшановувались, щоб наші майбутні покоління пам’ятали братів, чоловіків, синів, які загинули за нашу незалежність. Учасники зібрання поклали квіти до пам’ятної могили героя. Завершився захід хвилиною мовчання та залпами з автоматів.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання