Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Богодухівщина святкує День міста

    Увечері, 07 серпня, на центральній площі Богодухова було велелюдно, як завжди. Святково прикрашена сцена, сила-силенна атракціонів та інших розваг для дітей – усе надавало піднесеного настрою.

    З вітальними словами до мешканців Богодухова та гостей міста зверталися голова районної державної адміністрації В.А.Шаров, голова районної ради Д.К.Тризна, міський голова Н.І.Олексенко, які висловили сподівання, що й надалі Богодухів процвітатиме, бо живуть тут люди, які працюють на благо і процвітання рідного міста, шанують його історію та традиції. Настоятель Свято-Покровського та Свято-Духівського храмів, Почесний громадянин міста Богодухова митрофорний протоієрей отець Стефаній побажав всім миру, добра, достатку, мудрості й злагоди.

     Завітали на родинне свято богодухівців і почесні гості: народний депутат України О.М.Біловол, перший заступник голови Харківської обласної ради О.П.Олешко, Почесний громадянин міста Богодухова, житель Мінська С.Я.Новіков.

    Усі нагородження та вітання перепліталися з красивими співочими номерами студентів Харківського національного університету міського господарства ім. О.М.Бекетова та нашої землячки, студентки Київського інституту музики ім. Глієра Вікторії Мельникової.

    Приємним сюрпризом від народного депутата України О.М.Біловола став приїзд на свято гурту «Чорне та біле». Всі із задоволенням підспівували і танцювали.

    Настрій цього дня у всіх був по-справжньому святковим.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання