Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    До уваги учасників антитерористичної операції!

    Урядом ухвалено Порядок забезпечення постраждалих учасників антитерористичної операції санаторно-курортним лікуванням постанова Кабінету Міністрів України від 31.03.2015 №200 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті на забезпечення постраждалих учасників антитерористичної операції санаторно-курортгим лікуванням»).

    Безкоштовними путівками на санаторно-курортне лікування забезпечуються:

    – інваліди війни з числа учасників антитерористичної операції;

    – учасники бойових, які безпосередньо брали участь під час проведення антитерористичної операції.

    Куди звертатися:

    до управління соціального захисту населення за:

    – зареєстрованим місцем проживання;

    – за фактичним місцем проживання відповідно до довідки про взяття на облік (для осіб, що переселилися з тимчасово окупованої території).

    Для отримання путівки необхідно:

    – стати на облік до управління соціального захисту населення;

    – подати наступні документи:

    1. заяву;

    2. медичну довідку лікувальної установи за формою № 070/о;

    3. копію посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни;

    4. документ, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

    Також повідомляємо, що механізм забезпечення органами соціального захисту населення санаторно-курортними путівками (далі - путівками) до санаторно-курортних закладів відповідно до Законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», «Про жертви нацистських переслідувань» та «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні» затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 22.02.2006 №187 «Про затвердження Порядку забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних, районних у мм. Києві та Севастополі держадміністрацій, виконавчими органами міських рад».

    Органи соціального захисту населення забезпечують за рахунок коштів державного бюджету безоплатними путівками до санаторно-курортних закладів:

    - інвалідів усіх категорій за рахунок коштів, передбачених Міністерству соціальної політики;

    - ветеранів війни, осіб, на яких поширюється чинність Законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та «Про жертви нацистських переслідувань», за рахунок коштів відповідної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам;

    - ветеранів війни, осіб, на яких поширюється чинність Законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і «Про жертви нацистських переслідувань», та інвалідів у санаторіях, що належать до сфери управління Міністерства соціальної політики.

    Зазначені особи повинні перебувати на обліку для санаторно-курортного лікування в органах соціального захисту населення за зареєстрованим місцем проживання.

    Путівки видаються відповідно до медичних рекомендацій з урахуванням пільг, передбачених законодавством для конкретної категорії осіб, в порядку черговості у міру надходження путівок. Для одержання путівки подається заява та медична довідка лікувальної установи за формою N 070/о.

    Для отримання більш детальної інформації необхідно звернутись до управління соціального захисту населення Богодухівської районної державної адміністрації за адресою: м. Богодухів, вул. Чернієнка, б.6, 2 поверх, каб.14. Довідки за телефоном: (05758) 3-33-23

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання