Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Ще один крок до енергетичної незалежності України

    11 серпня поточного року відбулося урочисте відкриття установки підготовки газу Кузьмичівського нафтогазоконденсатного родовища, розташованого в нашому районі.

    На заході були присутні: директор газопромислового управління “Шебелинкагазвидобування” ПАТ "Укргазвидобування" Фесенко Юрій Леонідович, начальник управління паливно-енергетичного комплексу Харківської обласної державної адміністрації Белоцький Олексій Олександрович, голова Богодухівської районної державної адміністрації Шаров Володимир Анатолійович.

    Фесенко Ю.Л. повідомив, що працівники галузі усвідомлюють важливість відкриття нових потужностей з видобутку газу для нашої держави. Завдяки безпосередній допомозі та сприяння усіх органів обласної та районної влади в частині своєчасного отримання землевідведень, дозвільної та погоджувальної документації, а також ПАТ “Укргазвидобування” в частині завчасного фінансування об'єкт було змонтовано в стислі терміни - за 4 місяці при плані 12. Це дало можливість, починаючи з сьогоднішнього дня забезпечити додаткові поставки блакитного палива в державну магістраль.

    Як зазначив голова Богодухівської районної державної адміністрації В.А.Шаров: «Відкриття проекту багато значить для Богодухівщини, це в першу чергу податки, які будуть надходити до районного бюджету, а також робочі місця!».

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання