Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    День Поля на землях Богодухівщини

    14 серпня голова Богодухівської районної державної адміністрації В.А. Шаров взяв участь у Дні Поля, який відбувся в Богодухівському районі на базі СТОВ «Вперед» села Сінне. Ініціаторами та організаторами заходу виступили директор ПП «НВФ «Юнітек», засновник СТОВ «Вперед».

    Ю.О. Михайлов, регіональний представник ТОВ «УКРСІЛЬГОСПМАШ» О.О. Цимбал, представник ТОВ НВП «Білоцерковмаш» Ярослав Руденко та представник ТОВ НВП «Херсонмаш» Наталія Лаврухіна.

    У своєму вступному слові Ю.О. Михайлов зазначив, що на даному етапі розвитку сільгосптехніки та новітніх сільгосптехнологій особлива увага повинна надаватися вітчизняним виробникам. «Треба цінити їх, бо наша продукція нічім не гірша від іноземної, а в деяких випадках ще краща», - сказав він.

    Голова районної державної адміністрації В.А. Шаров привітав всіх на гостинній Богодухівській землі, відзначив особливу важливість таких заходів.

    «Ми повинні підтримувати людей, які не тільки працюють на землі, але знають і люблять її!»

    Підприємство ТОВ «Сингента» (регіональний представник Віктор Баранов) представило нові засоби захисту рослин осіннього комплексу робіт, з програмою позакореневого живлення ознайомив власник ПП КФ «Імпторгсервіс» О.М. Заславський.

    Делегаціям Богодухівського, Золочівського, Дергачівського, Лозівського, Шевченківського районів представлені універсальні дискові агрегати типу УДА 4,5, глибокорозпушувач типу ГР 4,3.

    Під час презентації сільгосптехніки спеціалісти розповіли про нову розробку від ТОВ НВП «Білоцерківмаш» - дисковий глибокорозрихлювач типу ДГР, що поєднує у собі функції двох представлених агрегатів.

    Демонстрацію техніки, якою користуються сільгоспгосппідприємства області та району і яка добре себе зарекомендувала на полях, здійснили робітники СТОВ «Вперед» (директор В.В.Скоромний): інженер-механік С.О. Лук’яненко, трактористи О.В. Заратуйко та О.М. Світличний.

    Під час заходу для всіх присутніх свої аматорські номера представили творчий колектив «Стальное Княжество» (керівник А. Кафтанов) і клуб історичних реконструкцій «Міланхолен», керівник А. Данилов.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання