Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    У сільськогосподарській галузі Богодухівщини працюють трударі за покликанням

    Скільки сил докладають вони, щоб виростити пшеничне поле!

    Тож і об’єднують свої сили, знання і досвід, щоб отримати щедрий урожай і подбати про землю. У нагоді стає проведення Дня Поля за участю районної влади, спеціалістів аграрної галузі, керівників сільськогосподарських підприємств.

    18 серпня цей захід відбувся на базі сільгосппідприємства СТОВ «Колос–АС».Відомі в Україні компанії «Ерідон», «Євраліс Семенс Україна», «Басф», «Кун» ексклюзивно пропонували сільськогосподарським товаровиробникам високоякісні європейські добрива, засоби захисту рослин, стимулятори росту, гібриди соняшнику та кукурудзи, ґрунтообробну техніку та оприскувачі.

    Метою заходу стало втілення в сільськогосподарське виробництво нових технологій з вирощування сільськогосподарських культур, можливість істотно підвищувати урожайність та покращувати їх якість при оптимізації затрат на вирощування.

    У вітальному слові до всіх учасників голова районної державної адміністрації В.А.Шаров наголосив: «Особлива вам вдячність і шана за любов до землі. За уміння працювати плідно та завзято, за невтомне прагнення зміцнювати й розвивати народне господарство. Нехай ваша невтомна праця й надалі множиться новими здобутками на щедрій ниві, засіяній хлібом і добром».

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання