Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Державність і Незалежність - це дарунки долі, які даються раз і назавжди

    22 серпня делегація Богодухівського району на чолі з головою Богодухівської районної державної адміністрації В.А. Шаровим та першим заступником голови Богодухівської районної державної адміністрації В.В. Зиряновою взяла участь в урочистому концерті, присвяченому Дню Незалежності України, що відбувся в Палаці студентів Національного юридичного університету ім. Я. Мудрого в місті Харкові.

    Урочисту частину відкрили заступники голови ХОДА Юлія Світлична та Михайло Черняк.

    Ю. Світлична від імені голови Харківської обласної державної адміністрації Ігоря Райніна привітала всіх учасників заходу.

    «Державність і Незалежність - це дарунки долі, які даються раз і назавжди. Це права, які треба відстоювати та підтверджувати кожного дня. Наполегливою працею, готовністю захищати свою батьківщину, брати на себе громадянську відповідальність та єднатися заради спільної мети. Ми – українці зрозуміли це, як ніхто інший. Сьогодні головне свято Держави - День Незалежності України є особистим святом для кожного з нас. Ми пропустили його крізь себе. І зараз разом з мільйонами і мільйонами співгромадян у всій країні ми робимо все, аби синьо-жовтий прапор гордо майорів над нашою землею», - підкреслила заступник голови Харківської обласної державної адміністрації.

    У ході урочистого заходу, присвяченого 24-й річниці Незалежності України, відбулась церемонія нагородження. З особливою шаною всі присутні вітали учасників АТО.

    В урочистому концерті виступили найкращі артисти та колективи Харківщини: Великий академічний Слобожанський ансамбль пісні й танцю, народний ансамбль народного танцю «Закаблуки», народні аматорські колективи з районів, лауреати республіканських та міжнародних конкурсів. Також з Днем Незалежності глядачів привітали колективи дружніх діаспор: ансамбль пісні й танцю «Аракс» при почесному консульстві Республіки Вірменія, артисти єврейського культурного центру Бейт Дан та інші.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання