Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Зустріч голови райдержадміністрації з жителями Дмитрівської сільської ради

    21 лютого голова Богодухівської районної державної адміністрації Володимир Миколайович Бєлий провів комплексний виїзд та зустріч з жителями Дмитрівської сільської ради.

    Метою зустрічі, як наголосив Володимир Миколайович стало традиційне знайомство з населеними пунктами району та реальне бачення проблем жителів територіальних громад і можливість їх вирішення.

    Під час зустрічі в с. Матвіївка зібралося чимало жителів громади, яких турбували питання відкриття приміського автобусного маршруту загального користування Богодухів-Матвіївка, безкоштовний проїзд дітей війни у приміському автобусі загального користування на маршруті Корбини Івани, виготовлення проектів відведення земельних ділянок, питання газифікації населених пунктів, освітлення центральних вулиць, безперебійне і постійне підвезення скрапленого газу.

    Голова райдержадміністрації уважно вислухав кожного, хто звертався до нього, виклав своє бачення розвитку сучасного села.

    Володимир Миколайович акцентував увагу на тому, що першочерговим завданням для жителів і влади є оптимізація інфраструктури населених пунктів, яка вплине на подальший соціально-економічний розвиток району.

    По закінченні зустрічі голова райдержадміністрації ознайомився з об’єктами соціально-гуманітарного призначення, розташованих на території Дмитрівської сільської ради.

    За результатами комплексного виїзду головою райдержадміністрації були видані відповідні доручення, визначено відповідальних посадових осіб, встановлено конкретні строки виконання.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання