Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Ремонт доріг - одне з головних завдань Богодухівського району

    Cьогодні дедалі більше пересічних українців усвідомлюють, що БУДЬ-ЯКА ВЛАДА ПОТРЕБУЄ ПОСТІЙНОГО КОНТРОЛЮ З БОКУ СУСПІЛЬСТВА! Саме зараз реформи, які проводяться в Україні, ведуть до демократії - коли суспільство повинно панувати над владою. Іншими словами, народ має бути замовником – влада виконавцем його волі.

    Зустрічаючись з виборцями, заступник голови Харківської територіальної організації «ПАРТІЇ БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА "СОЛІДАРНІСТЬ" В.В. Логінов зазначив, що у наш складний час, коли в країні йде війна, катастрофічно не вистачає фінансів, потрібно працювати по-іншому. Треба підходити до вирішення всіх проблем грунтовно і для цього є всі передумови. Необхідно, щоб люди повірили владі.

    У Богодухівському районі завдяки ініціативі голови Богодухівської районної державної адміністрації В.А. Шарова та фінансової підтримки місцевих підприємців розпочався ямковий ремонт асфальтового покриття. Вже зроблено відрізок фактично зруйнованого дорожнього покриття по вул. Шевченка. Гарним прикладом ремонту доріг стала дорога, що веде в села Івано-Шийчине, Сінне, Братеницю, Зарябинку. Завершено ямковий ремонт відрізку дорожнього полотна Богодухів–Валки-Нова Водолага.

    Нові методи і підходи в роботі голови Богодухівської районної державної адміністрації В.А. Шарова дали змогу згуртувати підприємців, людей небайдужих, патріотів Богодухівського району для вирішення однієї з головних проблем району – незадовільного стану доріг.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання