Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Шановні земляки!

    2 вересня ми разом з усім світом відзначаємо 70-у річницю завершення Другої світової війни. Ця війна – найбільша з катастроф, що ставалися на Землі, вона забрала колосальну кількість життів. Наша країна за 6 років Другої світової втратила більше людей, ніж Велика Британія, Канада, США та Франція разом. Біля 10 мільйонів українців загинули на фронті, під час окупації, півмільйона наших співгромадян стали жертвами Холокосту в Україні.
    Наша країна зробила значний і тяжкий внесок у перемогу над фашизмом. Визнанням цього внеску стало приєднання нашої Батьківщини в 1945 році до числа країн-засновниць ООН.
    У цей день ми згадуємо всіх, хто загинув у Другій світовій війні і ще раз наголошуємо: світ має зробити все для того, щоб подібне ніколи не повторилося. За останній рік нам довелося згадати, що таке війна. Перебуваючи на мирній, сонячній Харківщині, маємо завжди пам’ятати про те, що заради нас сьогодні тисячі українських воїнів боронять країну на сході. Сьогодні і їх день – свято мужніх чоловіків, які інколи ціною власного життя захищають Україну і весь світ від військової загрози.
    Дорогі земляки, я вітаю вас із 70-ю річницею завершення Другої світової війни і бажаю, щоб над нашими головами завжди було мирне небо, щоб наші діти зростали в процвітаючій країні, у безпеці й відчували впевненість у своєму майбутньому. Сьогодні керівництво країни та керівництво обласної державної адміністрації робить все для того, щоб це моє побажання втілилося в життя.

    Голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Райнін

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання