Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Успішне навчання – ключ від дверей, за якими відкриваються шляхи у подальше доросле життя

    01 вересня по всій Богодухівщині пролунали перші святкові шкільні дзвоники та запросили до нового навчального року вчителів, батьків і, звичайно, учнів.

    День знань – це особливе свято, це зустріч з друзями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

    На свято першого дзвоника до Івано-Шийчинської ЗОШ І-ІІІ ст. завітали шановані гості - голова Богодухівської районної державної адміністрації В.А. Шаров, заступник голови Харківської територіальної організації «ПАРТІЇ БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» В.В. Логінов, перший заступник голови Богодухівської районної державної адміністрації В.В. Зирянова.

    У своєму привітанні В.А. Шаров зазначив, що цей хвилюючий і незабутній день має особливе значення, адже людина без знань, як безкрилий птах: не може злетіти високо вгору, щоб досягнути найвищої мети в житті.

    В.В. Логінов побажав учням, вчителям гарного навчального процесу, батькам гордості за високі досягнення своїх дітей. Творчих злетів і натхнення.

    Багато любові та тепла до дітей, вчителів, їх батьків лунало в святковому вітанні В.В. Зирянової, яка зазначила, що саме молоде покоління здатне успішно продовжувати світлі починання своїх батьків. Побажала мирного неба, злагоди, оптимізму та впевненості.

    Найщиріші слова вдячності від директора школи Л.П. Ольховської, педагогічного колективу та мешканців села сказані на адресу нашого земляка, небайдужої до проблем району людини, заступника голови Харківської територіальної організації «ПАРТІЇ БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» В.В. Логінова, який в тісному тандемі з головою Богодухівської районної державної адміністрації В.А. Шаровим для людей села Івано-Шийчине зробили дуже багато (освітлення вулиць, ремонт дороги). Від Віталія Вікторовича колектив вчителів отримав солодощі.

    Приємним подарунком від директора СТОВ ім. Ватутіна О.М. Шуби стала пральна машина.

    Перший дзвоник запросив всіх до школи, розпочався новий 2015-2016 навчальний рік! З новим навчальним роком!

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання