Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Урочистості з нагоди відкриття Петропавлівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітній навчальний заклад – дошкільний навчальний заклад»

    На відкриття дошкільного підрозділу Петропавлівського навчально-виховного комплексу завітали заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Світлична Юлія Олександрівна, голова Богодухівської районної державної адміністрації Шаров Володимир Анатолійович, перший заступник голови Богодухівської районної державної адміністрації Зирянова Валентина Вікторівна, начальник відділу освіти Богодухівської районної державної адміністрації Повойко Ірина Олександрівна, протоієрей храма Різдва Христова села Максимівка отець Максим, депутат Богодухівської районної ради Львова Ольга Володимирівна, Петропавлівський сільський голова Стойчик Віктор Миколайович, батьки, діти, громадськість.

    Після урочистостого перерізання стрічки та вручення символічного ключа директору навчально-виховного комплексу Кощей Аллі Миколаївні батьки і 20 вихованців дошкільного віку Петропавлівського навчально-виховного комплексу з радістю і хвилюванням переступили поріг затишного закладу.

    Без перебільшення можна сказати, що цього дня збулася мрія дітей, та й усіх мешканців Петропавлівської громади.

    У вітальному слові Юлія Олександрівна, зазначила, ми робимо добрі справи для майбутнього – дітей, побажала усім присутнім миру, злагоди родинам, подальших успіхів у важливій та почесній справі навчання та виховання дітей.

    У своєму виступі голова Богодухівської районної державної адміністрації Володимир Анатолійович Шаров зазначив, - це спільна перемога, якою ми будемо пишатися. Він підкреслив важливу роль дошкільної освіти у становленні особистості дитини. «Все починається з садочка. Подальші кроки кожної дитини – це фундамент майбутнього, який закладається у ранньому віці. Всім дякую, хто брав участь у цій благородній справі, бо майбутнє наших дітей це майбутнє держави!

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання