Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Головне спрямування роботи організації – соціальний захист ветеранів всіх рівнів

    Під таким девізом 20 жовтня відбулася ІX звітно-виборча районна конференція ветеранської організації.

    У роботі конференції взяли участь голова районної державної адміністрації В.А.Шаров, перший заступник голови В.В.Зирянова, заступник голови Харківської територіальної організації ПАРТІЇ «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» В.В.Логінов, голова Харківської обласної організації ветеранів України А.П.Хіневич, голови первинних ветеранських організацій, представники міської ради ветеранів, члени громадських організацій «Єдність» та «Союз Чорнобиль Богодухівщини», представники соціальних служб району.

    Делегати конференції заслухали звіт голови районної організації ветеранів України І.С.Омеляненка про роботу організації з 2011 по 2015 рік. Як сказав Іван Сергійович, свої плани та завдання організація, безперечно, базує на військово-патріотичному вихованні молодого покоління. І знову ж турбота про тих, хто потребує людського тепла: ветеранів війни, учасників бойових дій, дітей війни, інвалідів. Учасники конференції дізнались, чим живуть ветерани, які нагальні проблеми турбують їх, як проводять вони своє дозвілля.

    Голова районної державної адміністрації В.А.Шаров подякував за тісну та плідну співпрацю ветеранської організації з усіма органами влади та організаціями району, приватними підприємцями, а також небайдужими громадянами. «Ніщо так не цінується в житті, як людська турбота, любов до ближнього. А ви щоденно віддаєте частинку тепла свого серця тим, кому це дуже потрібно», - зауважив Володимир Анатолійович.

    За щоденну клопітку працю, піклування про долю кожного ветерана на підвідомчих територіях найдостойніших керівників первинних ветеранських організацій нагороджено відзнаками Харківської обласної організації ветеранів України.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання