Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Привітання колективу районного центру телекомунікацій №321 м. Богодухів Харківської філії ПАТ «Укртелеком»

    З нагоди професійного свята - Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку голова районної державної адміністрації Шаров Володимир Анатолійович та голова районної ради Тризна Дмитро Кирилович привітали трудовий колектив районного центру телекомунікацій №321 м. Богодухів Харківської філії ПАТ «Укртелеком», вручивши відзнаки кращим його працівникам: Кас’яну Євгену Володимировичу, кабельнику-спаювальнику 4 розряду станційно-лінійної дільниці №1 м. Богодухів; Міньку Віктору Михайловичу - спеціалісту з продажів та обслуговування клієнтів групи продажу та обслуговування клієнтів сегмента малого та середнього бізнесу в центрі обслуговування абонентів №1; Тищенку Олександру Михайловичу - електромеханіку систем передавання електрозв’язку І категорії станційно-лінійної дільниці №1 м. Богодухів; Твердохлібу Артему Петровичу - електромеханіку лінійних споруд електрозв’язку І категорії станційно-лінійної дільниці №1 м. Богодухів; Чернишовій Інні Василівні - провідному спеціалісту з продажів та обслуговування центру обслуговування абонентів №1.

    Щиро і сердечно вітали своїх колег Бондаренко Олег Костянтинович- начальник районного центру телекомунікацій №321 м. Богодухів Харківської філії ПАТ «Укртелеком», Шкарлат Сергій Борисович - колишній його керівник, Кислань Наталія Федорівна - голова цехової профспілкової організації та Гончаренко Валентина Григорівна - голова ветеранської організації.

    Колектив підприємства іде в ногу з часом. На підприємстві впроваджуються нові технології та види послуг. Сьогодні активно розвивається послуга широкосмугового доступу до мережі Інтернет «Укртелекому».

    Справжня гордість підприємства - це його трудові кадри, які незважаючи на пору року та примхи погоди прикладають всі зусилля щоб забезпечити споживачів надійним зв’язком. Тут працюють, як професіонали з багаторічним стажем, так і молодь. На свято також були запрошені ветерани підприємства, які доклали чимало сил, уміння та професіоналізму, щоб воно розвивалося та йшло в ногу з вимогами часу.

    От і на сьогодні впроваджуються нові технології та види послуг, найпоширеніша з яких - доступ до мережі Інтернет «Укртелекому».

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання