Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Електронний квиток на потяг, літак і автобус – через Укрпошту

    Незабаром настануть новорічні свята і багато людей поїдуть їх святкувати до своїх батьків, друзів, знайомих. Безперечно дорога не близька і доведеться скористатися потягом, літаком або автобусом. Аби заощадити ваші час та нерви, Укрпошта пропонує придбати електронні квитки безпосередньо у поштових відділеннях або он-лайн на сайті – http://ukrposhta.ua/trainticket.

    Електронний квиток є повноцінним перевізним документом. Завдяки QR-коду, який містить електронний посадочний документ, в електронній базі даних зберігається вся необхідна інформація про пасажира. Для здійснення посадки на потяг або літак пасажиру достатньо пред’явити QR-код або роздрукований електронний квиток та документ, що посвідчує особу.

    Замовлений через Укрпошту електронний квиток з QR-кодом на потяг чи літак не потребує обміну в касах вокзалу та є повноцінним перевізним документом, який надає пасажиру ті самі права, що і його паперовий аналог.

    Для здійснення посадки в автобус чи потяг пасажиру необхідно обміняти маршрут-квитанцію на квиток в касі вокзалу безпосередньо перед відправленням. Обмін маршрут-квитанції на квиток здійснюється без черг та додаткової оплати.

    Придбання електронних квитків через Укрпошту є особливо актуальним для мешканців сільської місцевості та невеличких містечок, де немає залізничних і, тим більше, авіакас. Відтепер не потрібно їхати до районного центру чи найближчого міста, в якому є каси, витративши на всю операцію, якщо пощастить, не менше половини дня. Завдяки розгалуженій мережі Укрпошти в 11,8 тис. відділень, придбати квиток на потяг, автобус та літак в одному з найближчих до вас поштових відділень.

    Пам’ятайте, що ліпше потурбуватися про купівлю квитків заздалегідь. Також радимо вам купувати квитки і у зворотному напрямку. Приємних вам подорожей.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання