Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Перша сесія у Крисинській сільській раді

    Перший заступник голови районної державної адміністрації Зирянова В.В. взяла участь у сесії Крисинської сільської ради. Це перша сесія нового VII скликання. На сесію прийшли всі обрані депутати. Сільським головою вперше обрано Бобрика В.А. В ході роботи депутати сільської ради обрали секретаря сільської ради та затвердили склад виконавчого комітету.

    Валентина Вікторівна привітала депутатів та сільського голову з нагоди обрання та висловила впевненість, що сільська рада докладе всіх зусиль, щоб бути економічно самодостатньою та стане зразком позитивних змін у процесі реформування місцевого самоврядування.

    Новообраний сільський голова Володимир Анатолійович поспілкувався із депутатами сільської ради, обговорили основні напрямки розвитку села. Одним із основних питань, що турбують сільських депутатів, це стан доріг до населених пунктів. Також депутати стурбовані станом справ із наданням медичних послуг населенню, є певне занепокоєння у зв’язку із передачею дошкільних закладів та закладів культури на баланс відділу освіти районної державної адміністрації. Усі ці питання були детально обговорені з Володимиром Анатолійовичем, він наголосив, що кожне рішення буде прийматись виважено, виходячи із інтересів мешканців громади, крім того, що ці установи будуть фінансуватись із державного бюджету, будуть прийматись і місцеві, і районні програми на підтримку закладів освіти, культури та медицини.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання