Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    До уваги учасників антитерористичної операції!

    Урядом ухвалено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів щодо психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції (постанова Кабінету Міністрів України від 31.03.2015 № 201 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів щодо психологічної реабілітації постраждалих учасників антитерористичної операції»), яким встановлено статус учасника бойових дій чи інваліда війни.

    Для отримання реабілітаційних послуг учасник АТО або його законний представник звертається до органів соціального захисту населення за місцем реєстрації, а учасник АТО або його законний представник, який переселився з тимчасово окупованої території чи районів проведення антитерористичної операції, за фактичним місцем проживання відповідно до довідки про взяття на облік особи, яка переміщується з тимчасово окупованої території України або району проведення антитерористичної операції, та заповнює заяву. До заяви додається:

    - копія посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни;

    - копія документа, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

    (Під час подання копій, особа надає їх оригінали для огляду).

    Орган соціального захисту населення:

    - реєструє зазначені вище документи;

    - видає учаснику АТО направлення на психологічну реабілітацію до реабілітаційної установи.

    Після отримання від органу соціального захисту населення направлення на реабілітацію (із зазначенням початку та закінчення терміну реабілітації), учасник АТО прибуває до реабілітаційної установи у строк, вказаний у направленні.

    Учасник АТО приймається до реабілітаційної установи на підставі направлення на психологічну реабілітацію.

    Реабілітаційні послуги надаються учасникам АТО в реабілітаційних установах, з якими Державною службою України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції (далі – Служба) в установленому законодавством порядку укладено відповідний договір про надання реабілітаційних послуг.

    За результатами конкурсних торгів на закупівлю за державні кошти послуг з психологічної реабілітації учасників АТО Службою визначено 4 переможця (реабілітаційні установи):

    - ДП «Клінічний санаторій «Курорт Березівські мінеральні води» ЗАТ «Укрпрофздоровниця», 62363, Харківська область, Дергачівський район, с. Березівське;

    ДП «Південь-Курорт-Сервіс» санаторій «Орізонт», 67780, Одеська область, Білгород-Дністровський район, смт. Сергіївка, вул. Гагаріна, 1а;

    ТОВ «Санаторій «Феофанія», 03143, м. Київ, Голосіївський район, вул. Ак. Лебедєва, 27;

    Менський санаторій «Остречь», 15600, Чернігівська область, Менський район, м. Мена, урочище Остречь.

    Звертаємо увагу, що направленню на психологічну реабілітацію підлягають усі без винятку учасники АТО.

    Для отримання більш детальної інформації необхідно звернутись до управління соціального захисту населення Богодухівської районної державної адміністрації за адресою: м. Богодухів, вул. Чернієнко, б.6, 2 поверх, каб.14. Довідки за телефоном: (05758) 3-33-23

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Травень 2024
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    293012345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    272829303112

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання