Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Взаємодія органів виконавчої влади, роботодавців та суспільства щодо надання послуг особам з інвалідністю та учасникам АТО

    Під таким гаслом 10 грудня на базі районного центру зайнятості відбулася тематична зустріч з роботодавцями для інвалідів та учасників АТО.

    У заході взяла участь перший заступник голови районної державної адміністрації Зирянова В.В.

    «У Богодухівському районі фахівцями галузі здійснюються потужні та скоординовані роботи щодо надання допомоги в адаптації до мирного життя, пошуку роботи та працевлаштуванні демобілізованим учасникам АТО та інвалідам», - зазначила у своєму вступному слові директор районного центру зайнятості Лещенко Н.В.

    У заході взяли участь Богодухівський міський голова Голуб М.В., голова громадської організації «Спільна Справа – Слобожанщина» Дулембов О.В., рід фізичних осіб-підприємців, голів селищних та сільських рад.

    Підводячи підсумки зустрічі, Валентина Вікторівна зауважила на необхідності проведення подібних заходів, які дають можливість консолідувати зусилля влади, роботодавців, громадських формувань, спрямовані на сприяння зайнятості людей з інвалідністю та учасників АТО.

    А ще щиро подякувала учасникам зустрічі за небайдужість, активну життєву позицію та прагнення допомогти ближньому у вирішенні життєво-важливих питань. Особливі слова подяки буди адресовані громадській організації «Спільна Справа – Слобожанщина» та ФОП Журбі Ю.О.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання