Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Санітарний стан територій району є проблемою, яка потребує термінового вирішення

    Акцентувала начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту районної державної адміністрації Т.М.Масалітіна.

    Для покращення санітарно-екологічної ситуації у районі в 2014 році на земельній ділянці існуючого сміттєзвалища розпочато будівництво Комплексу по управлінню комунальними відходами м. Богодухів, яке планується завершити в цьому році. Потужність Комплексу – 30 тис.м.куб. на рік.

    У 2015 році на підставі договорів з КП «Богодухівжитло» на єдине санкціоноване сміттєзвалище району вивезено для захоронення тільки 15178 м.куб. твердих побутових відходів і тільки з територій 8 місцевих рад. В інших 14 радах не забезпечується виконання вимог Закону України "Про відходи".

    У 2016 році Зарябинська, Вінницько-Іванівська, Сіннянська сільські ради уклали договір про надання послуг із захоронення твердих побутових відходів з КП «Богодухівжитло». Найближчим часом планують укласти договір з зазначеним підприємством Забродівська, Червононивська, Хрущово-Микитівська сільські ради.

    Для збору твердих побутових відходів в районі встановлено 480 контейнерів, в т.ч. на території міської ради – 302. В більшості випадків відсутні майданчики під контейнери з твердим покриттям, що є порушенням санітарних норм.

    Тетяна Михайлівна зауважила, що займатися питаннями санітарної очистки територій необхідно не тільки під час проведення щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля», яка розпочинається з 21 березня, а постійно.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання