Райдержадміністрація

Пропозиції

    Корисні посилання










    Календар свят. Мова, граматика, спілкування

    Банківські та страхові послуги – у відділеннях Укрпошти

    Важливим напрямом, у якому рухається Укрпошта, є розвиток фінансових послуг, серед яких надання послуг за агентськими угодами з банківськими та фінансовими установами.

    Для Укрпошти 2015 рік видався плідним на нові проекти та впровадження. Розпочато роботу з новими партнерами, які розробили виключно для співпраці з національним оператором поштового зв’язку нові програми та цікаві продукти.

    Так завдяки співпраці з ПАТ «ФІДОБАНК» клієнти Укрпошти мають можливість оформити у відділеннях поштового зв’язку депозитні договори на унікальних умовах.

    Фідобанком для оформлення у відділеннях поштового зв’язку розроблено депозит «Поштовий», розмістивши кошти на якому клієнт отримує не тільки 29% річних при першому розміщенні на 3 місяці, а й гарантовано компенсацію комунальних за кожний оформлений депозит.

    Цього року національний поштовий оператор спільно із Фідобанком запустив сервіс переказу коштів з картки на картку. Послугою можна скористатися на офіційному сайті Укрпошти, а здійснити миттєвий переказ можна користувачам карток Visa або МasterCard, випущених будь-яким банком.

    На сьогодні у відділеннях поштового зв’язку можна придбати страховку «на здачу» від 10 гривень. До уваги клієнтів запропоновано страховий продукт «Медична допомога» з терміном дії 1 рік, страхова сума якого складає суму страхового платежу, помноженого на 100, а також страховий продукт «Решта для здоров’я» з терміном дії 3 місяці, страхова сума якого складає суму страхового платежу, помноженого на 500.

    Оформлення цих страхових договорів у відділеннях поштового зв’язку не відбере у клієнта багато часу, адже ніяких документів не потрібно, лише усна інформація і за хвилину чек-поліс на руках у клієнта.

    Можливість застрахуватись від критичних захворювань по програмі «Медична допомога» забезпечить ТДВ «М-Лайф», а від нещасних випадків по програмі «Решта для здоров’я» – ПРАТ «ДЕКА ІНШУРЕНС». Обидва страхові продукти передбачають накопичення страхової суми шляхом придбання страховки «на здачу» кілька разів.

    Продовжуючи плідну співпрацю зі страховою компанією «Універсальна», запроваджено додатковий сервіс для клієнтів, що пересилають поштові відправлення. На сьогодні клієнт може застрахувати майно, що пересилається у поштовому відправленні, та отримати впевненість, що при втраті посилки/бандеролі він отримає додатковий захист в сумі заявленої вартості майна.

    Укрпошта постійно працює над розвитком фінансових послуг і вже у 2016 році на вас чекають нові можливості.

    Пошук по сайту



















    Архів новин

    Знайдіть нас на Facebook


    Корисні посилання